VACATURE
Hanasaki is een jong Aziatische restaurant gelegen te Lummen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s: Kok / Hulpkok & Sushi Chef
Kok / Hulpkok
Functieomschrijving
o Je helpt en verricht de voorbereidende werkzaamheden ( mise-en-place ) zoals wassen, snijden en portioneren maar ook het klaarmaken van de gerechten.
o Het zelfstandig gereedmaken/inpakken van bestellingen ( take aways ) tijdens shiften alsook de garnering en de presentatie.
Profiel
o Ervaring als keukenmedewerker
o Kennis HACCP
o Affiniteit met voeding
o Conversatie niveau Nederlands, basis Engels is een plus
o Oog voor hygiëne
o Avond- en weekendwerk
o Je bent flexibel zowel in "tijd" als "mentaliteit"
Jobgerelateerde competenties
o De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
o Groenten en fruit wassen en schoonmaken
o Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
o Menu’s uitwerken
o Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
o Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
o Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
o Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
o Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
o De bereiding en de productie van gerechten superviseren
o Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
o De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
o De goederen ontvangen en controleren
o De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
o Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
o De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
o De ingrediënten doseren en mengen
Persoonsgebonden competenties
o Plannen en organiseren
o Creativiteit
o Communiceren
o Verantwoordelijkheid
o Resultaatgerichtheid
o Analyseren
o Zelfstandigheid
o Flexibiliteit
Aanbod
o We bieden je een vast contract met vaste uren in 5 dagen.
o Van woensdag tot en met zondag van 16:00u tot 22:00u
o Je komt terecht in een jong team
o Een uitdagende Aziatische keuken waar je jezelf kan ontplooien.
o Een marktconform salaris.
o Maandag en dinsdag altijd vrij, ook op feestdagen ( behalve op 24, 25 & 31 december )
Sushi Chef
Functieomschrijving
o Je gaat dagelijks verse vis fileren en snijden.
o Je kan sushirijst maken en garnituren.
o Je kan een team leiden en coördineren waar nodig.
o Je zorgt dagdagelijks voor de mise en place.
o Je zorgt ervoor dat de sushibar er steeds netjes bij ligt.
o Je bent bereid om interne opleiding te volgen indien dit nodig is.
Profiel
o Ervaring als keukenmedewerker ( sushi )
o Kennis HACCP
o Affiniteit met voeding
o Conversatie niveau Nederlands, basis Engels is een plus
o Oog voor hygiëne
o Avond- en weekendwerk
o Je bent flexibel zowel in "tijd" als "mentaliteit"
Aanbod
o We bieden je een vast contract met vaste uren in 5 dagen.
o Van woensdag tot en met zondag van 16:00u tot 22:00u
o Je komt terecht in een jong team
o Een uitdagende Aziatische keuken waar je jezelf kan ontplooien.
o Een marktconform salaris.
o Maandag en dinsdag altijd vrij, ook op feestdagen ( behalve op 24, 25 & 31 december )