VACATURE

 

Hanasaki is een jong Aziatische restaurant gelegen te Lummen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s: Kok / Hulpkok & Sushi Chef

 

 

Kok / Hulpkok 

 

Functieomschrijving

 

o   Je helpt en verricht de voorbereidende werkzaamheden ( mise-en-place ) zoals wassen, snijden en portioneren maar ook het klaarmaken van de gerechten. 

o   Het zelfstandig gereedmaken/inpakken van bestellingen ( take aways ) tijdens shiften alsook de garnering en de presentatie.

 

Profiel

 

o   Ervaring als keukenmedewerker 

o   Kennis HACCP 

o   Affiniteit met voeding 

o   Conversatie niveau Nederlands, basis Engels is een plus 

o   Oog voor hygiëne 

o   Avond- en weekendwerk 

o   Je bent flexibel zowel in "tijd" als "mentaliteit"

 

 

Jobgerelateerde competenties

 

o   De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

o   Groenten en fruit wassen en schoonmaken

o   Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

o   Menu’s uitwerken

o   Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

o   Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)

o   Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

o   Het werkblad en het keukengerei klaarmaken

o   Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)

o   De bereiding en de productie van gerechten superviseren

o   Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast

o   De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen

o   De goederen ontvangen en controleren

o   De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

o   Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

o   De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)

o   De ingrediënten doseren en mengen

 

Persoonsgebonden competenties

 

o   Plannen en organiseren

o   Creativiteit

o   Communiceren

o   Verantwoordelijkheid

o   Resultaatgerichtheid

o   Analyseren

o   Zelfstandigheid

o   Flexibiliteit

 

Aanbod

 

o   We bieden je een vast contract met vaste uren in 5 dagen. 

o   Van woensdag tot en met zondag van 16:00u tot 22:00u

o   Je komt terecht in een jong team

o   Een uitdagende Aziatische keuken waar je jezelf kan ontplooien.

o   Een marktconform salaris.

o   Maandag en dinsdag altijd vrij, ook op feestdagen ( behalve op 24, 25 & 31 december )

 

 

Sushi Chef

 

Functieomschrijving

 

o   Je gaat dagelijks verse vis fileren en snijden.

o   Je kan sushirijst maken en garnituren.

o   Je kan een team leiden en coördineren waar nodig.

o   Je zorgt dagdagelijks voor de mise en place.

o   Je zorgt ervoor dat de sushibar er steeds netjes bij ligt.

o   Je bent bereid om interne opleiding te volgen indien dit nodig is.

 

Profiel

 

o   Ervaring als keukenmedewerker ( sushi )

o   Kennis HACCP 

o   Affiniteit met voeding 

o   Conversatie niveau Nederlands, basis Engels is een plus 

o   Oog voor hygiëne 

o   Avond- en weekendwerk 

o   Je bent flexibel zowel in "tijd" als "mentaliteit"

 

Aanbod

 

o   We bieden je een vast contract met vaste uren in 5 dagen. 

o   Van woensdag tot en met zondag van 16:00u tot 22:00u

o   Je komt terecht in een jong team

o   Een uitdagende Aziatische keuken waar je jezelf kan ontplooien.

o   Een marktconform salaris.

o   Maandag en dinsdag altijd vrij, ook op feestdagen ( behalve op 24, 25 & 31 december )

Bekijk meer